top of page

Yoga of Pilates? Ontdek wat het beste bij jou past

Bij Yoga Station geven we wekelijks drie soorten online lessen.

We raden aan om ze alledrie te doen! Deze verschillende bewegingsvormen vullen elkaar perfect aan. We zetten ze daarom graag nog een keer op een rij.
  1. Pilates

Pilates is een workoutmethode die de nadruk legt op het versterken van je ‘powerhouse’: de buik- en rugspieren. Dankzij de grote variatie aan oefeningen zal je tegelijkertijd ook je arm-, bil- en beenspieren trainen. Door krachtige oefeningen te herhalen verbetert pilates je coördinatie en uithouding.

Deze methode heeft een lage schokimpact waardoor het ideaal is om je spieren te trainen zonder het lichaam zwaar te belasten.


  1. Yin Yoga

Deze yogales is een langzame vorm van yoga gebaseerd op de principes van yin yoga. Het kan erg uitdagend zijn om de houdingen 3 tot 5 minuten vast te houden. Wanneer je dit regelmatig doet, leer je de kunst van het loslaten en maak je ruimte in je lichaam en je geest.

Yin yoga is geschikt voor iedereen die een flexibel lichaam wil en het is een perfecte crosstraining voor meer actieve sporten.

  1. Flow Yoga

Deze dynamische yogastijl wordt ook wel ‘Vinyasa’ yoga genoemd. Tijdens de flow yogales combineren we vloeiende bewegingen met onze ademhaling. Denk aan de zonnegroet, de krijgerhoudingen of balansoefeningen. We eindigen iedere les met zittende en liggende stretch poses en een welverdiende rustpauze: ‘savasana’. Deze les zal zowel je fysieke capaciteiten als je concentratievermogen aanscherpen.

De ideale activiteit om beter in contact te komen met je lichaam én je geest.


Dinsdag 7.00 - Flow yoga

Donderdag 7.00 - Pilates

Zondag 20.00 - Yin yoga


Naast deze wekelijkse livestream lessen, zijn er ook vele opnames beschikbaar in Yoga @ Home.

Daar vind je naast dit aanbod ook andere sessies zoals mindfulness en fitness.


Heb je een specifieke vraag? Contacteer ons dan gerust via mail of chat!Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page