top of page

Online lessen: 8 voordelen die je gaan overtuigen!

Online les volgen via je computer of tablet. Je denkt misschien: dat is toch niets voor mij?

Wij sommen hier 8 voordelen op die je toch gaan overtuigen ;-)

8 voordelen van online lessen bij Yoga Station:


1. Flexibiliteit

Online yoga biedt flexibiliteit in termen van tijd en locatie.

Je kunt yoga beoefenen waar en wanneer het jou het beste uitkomt, waardoor het gemakkelijker wordt om het in je drukke schema in te passen.


2. Toegankelijkheid

Online yoga maakt yoga toegankelijk voor iedereen, ongeacht je locatie of fysieke mogelijkheden. Het maakt niet uit of je in een landelijk gebied woont zonder nabijgelegen yogastudio of als je beperkt bent in mobiliteit, online yoga stelt je in staat om toch deel te nemen.


3. Gevarieerde lessen

Het Yoga @ Home platform biedt een breed scala aan lessen in verschillende stijlen.

Je kunt kiezen uit vinyasa flow, yin flex, mindfulness, plates, fitness en meer, waardoor je de vrijheid hebt om verschillende stijlen uit te proberen en te ontdekken wat het beste bij jou past.


4. Toegang tot een ervaren docent

Yoga @ Home bevat lessen van Kristel Sieprath. Zij is gediplomeerd yoga docent, pilates instructeur, personal coach en mindfulness coach.

Tijdens de livestream lessen kan je een praatje slaan en je kan haar ook steeds via de chatbox in de app vragen stellen.


5. Kostenbesparing

Online yogalessen zijn over het algemeen voordeliger dan fysieke lessen. Je hoeft geen dure lidmaatschapskosten te betalen of reiskosten te maken naar een yogastudio, wat kan resulteren in aanzienlijke besparingen op de lange termijn.


6. Gemak en comfort

Met online yoga kun je in het comfort van je eigen huis oefenen, in je favoriete yogakleding en op een plek waar je je op je gemak voelt. Je kunt je eigen mat en props gebruiken en een omgeving creëren die bevorderlijk is voor ontspanning en focus.


7. Persoonlijke vooruitgang

Met online yoga kun je op je eigen tempo vooruitgang boeken. Je kunt lessen herhalen, bepaalde houdingen verkennen en de focus leggen op specifieke gebieden van je yogapraktijk die je wilt verbeteren.


8. Je staat er niet alleen voor

Volg je wel eens een yogales via Youtube en voel je je wat verloren dan? Bij Yoga Station kan dit ook anders! We bieden live sessies aan en docent Kristel is persoonlijk bereikbaar voor vragen en advies. We organiseren ook af en toe 'offline' workshops om elkaar beter te leren kennen.Door online yoga te beoefenen, kun je profiteren van flexibiliteit, toegankelijkheid, variatie, kostenbesparing, comfort en de mogelijkheid om te leren van een deskundige docent.

Het is een handige en waardevolle manier om yoga te integreren in je dagelijks leven.


Interesse om het eens te proberen?

Yoga Station biedt 3x per week een livestream les aan via Zoom aan.


Dinsdag 7.00 Flow yoga

Donderdag 7.00 Pilates

Zondag 20.00 Yin yoga


Deze lessen worden voor abonnees ook beschikbaar gesteld op het Yoga@Home platform


Je bent zeer welkom om het een keer te proberen! Meer info via deze link.


Namasté,

Kristel

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page