top of page

Groepslessen in Tongeren

In samenwerking met Pro Action

Gasthuisbosdreef 43, Tongeren-Noord

Vanaf 15/01/23

EC2A0899.jpg

Doe mee op zondagochtend!

Met veel plezier en ervaring begeleid ik je naar een leven in balans. Dit doe ik door je te helpen bij een gezonde en duurzame levensstijl. Het verbeteren van je fysieke conditie, je ademhaling en je concentratie zal je ook naast de mat grote voordelen opleveren.

Inschrijven via Pro Action kinesisten.

€12 per les
€110 voor 10 lessen

9.15 Flow Yoga

Deze dynamische yogastijl wordt ook wel ‘Vinyasa’ yoga genoemd.

 

Tijdens de flow yogales combineren we vloeiende bewegingen met onze ademhaling. Denk aan de zonnegroet, de krijgerhoudingen of balansoefeningen. We eindigen iedere les met zittende en liggende stretch poses en een welverdiende rustpauze: ‘savasana’.

Deze les zal zowel je fysieke capaciteiten als je concentratievermogen aanscherpen. De ideale activiteit om beter in contact te komen met je lichaam én je geest.
De yogales is geschikt voor beginners, geef de docent een seintje aan de start van de les.

EC2A1262.jpg
EC2A0859.jpg

10.30 Pilates

Pilates is een workoutmethode die de nadruk legt op het versterken van je ‘powerhouse’: de buik- en rugspieren. Dankzij de grote variatie aan oefeningen zal je tegelijkertijd ook je arm-, bil- en beenspieren trainen.

Door krachtige oefeningen te herhalen verbetert pilates je coördinatie en uithouding.

Deze methode heeft een lage schokimpact waardoor het ideaal is om je spieren te trainen zonder het lichaam zwaar te belasten.

Voor deze pilatesles gebruiken we de mogelijkheden van ons eigen lichaam op een yoga- of sportmat (geen reformer-toestellen).

bottom of page